CO2 Prestatieladder niveau 5 behaald!

17 mrt 2022

Sinds vandaag 17 maart 2022 staan wij op de hoogste trede van de CO2 prestatieladder. Ruim een jaar na het behalen van niveau 3 hebben wij vandaag het certificaat van niveau 5 mogen ontvangen. Wij dragen net als vele andere gecertificeerde graag ons steentje bij aan de vermindering van de CO2 uitstoot.

Wat zijn de voordelen voor u als opdrachtgever?

U bent bij ons verzekerd van een bedrijf dat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. Wij stellen hoge eisen aan het verkleinen van onze CO2-footprint en geven onze (potentiële) opdrachtgevers inzicht in ons beleid ten opzichte van CO2-uitstoot. Witteveen Surhuisterveen werkt graag samen samen met  leveranciers en (potentiële) opdrachtgevers die ook maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De CO2 prestatieladder is een instrument dat ons net als vele anderen stimuleert om na te denken over de CO2-emissies van de eigen organisatie en die van hun leveranciers. Met het behalen van het certificaat laten wij zien dat wij actief werk maken van CO2-reductie. Witteveen brengt structureel de CO2 footprint in kaart. Zo monitoren wij onze uitstoot en nemen wij maatregelen om CO2-emissies te reduceren en de bedrijfsvoering te verduurzamen.

 

 

Recente projecten

Alle projecten

Wij staan voor u klaar

Hidde van der Galiën
Directeur
Kevin Metze
Werkvoorbereider / VCA & CO2 Manager
Johannes Kooistra
Projectleider / Calculatie
Sape Bloemhof
Bedrijfsleider / Projectleider