Personeel gezocht! Vakman GWW en Stratenmakers

3 okt 2023

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar vakmensen. Zowel stratenmakers als allround vakmannen.

Witteveen Surhuisterveen is een middelgroot allround aannemingsbedrijf in de GWW sector. Het bedrijf kenmerkt zich door de korte lijnen, een plezierige werksfeer, vakmanschap en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Vakman GWW 

Als allround vakman GWW bij Witteveen ben je onderdeel van een groep enthousiaste vakmensen welke verantwoordelijk zijn voor de realisatie van onze projecten in Noord Nederland. De projecten variëren in grootte en diversiteit. Wij houden ons voornamelijk bezig met het herinrichten van de openbare ruimte en het vervangen van rioleringen en het assisteren bij gemalenrenovaties.

Stratenmaker

Als stratenmaker bij Witteveen Surhuisterveen werk je aan diverse soorten projecten van klein naar groot zoals onderhoudsklusjes en grote herinrichting-/ reconstructie projecten. Het betreft hierbij zowel aanleg- als herbestratingswerken. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen van diverse soorten verhardingen (betontegels, betonstenen en klinkerverhardingen, etc.), het stellen van banden en het plaatsen van kolken.

Ben je geïnteresseerd en op zoek naar een nieuwe en mooie uitdaging in de omgeving Noord Nederland, neem dan contact met ons op!.

De volledige vacatures staan vermeldt op onze website onder het kopje over ons “Vacatures”

Recente projecten

Alle projecten

Wij staan voor u klaar

Hidde van der Galiën
Directeur
Kevin Metze
Werkvoorbereider / VCA & CO2 Manager
Johannes Kooistra
Projectleider / Calculatie
Sape Bloemhof
Bedrijfsleider / Projectleider