Witteveen Surhuisterveen volop actief in gemeente Smallingerland

29 sep 2022

De komende maanden is Witteveen Surhuisterveen volop actief binnen de gemeente Smallingerland.

Wildzang Drachten

Maandag 3 oktober gaan wij van start op de Wildzang in Drachten. Hier wordt het bestaande gemengde rioolstelsel vervangen door een nieuw gescheiden rioolstelsel voor regenwater en vuilwater. Daarnaast wordt de fundering vernieuwd en zal de gehele straat worden voorzien van nieuwe verhardingen.

Burgemeester Wuiteweg Drachten

Eén week later dan de Wildzang, op maandag 10 oktober, starten wij met werkzaamheden op de Fabruciuslaan vanaf de locatie van de voormalige Renault garage tot de aansluiting met de Burgemeester Wuiteweg. Vervolgens starten wij maandag 17 oktober met de werkzaamheden op de Burgemeester Wuiteweg zelf. De bestaande riolering onder de fietspaden is aan vervanging toe. In de nieuwe situatie komt de riolering onder de rijbaan te liggen en wordt er een gescheiden rioolstelsel aangelegd. Eén voor vuilwater en één voor regenwater. Daarnaast zal de fundering onder de rijbaan worden vernieuwd en wordt hierop vervolgens een nieuwe asfaltconstructie aangebracht.

BRM terrein SBO Vrijburgh

Naar verwachting starten wij maandag 17 oktober ook met het project SBO Vrijburgh langs de Noorderhogeweg achter de carpoolplaats t.h.v. de N31. Op deze locatie (de Leisurestrook) komt een nieuwe school. Vanuit de wijk Vrijburgh komt er een goede fietsverbinding naar de nieuwe school. Onze werkzaamheden betreffen het bouwrijp maken van deze locatie en voornamelijk het uitvoeren van grondwerkzaamheden. Tevens brengen wij hier een nieuw gescheiden rioolstelsel aan en tot slot brengen wij een nieuwe funderingslaag aan.

Meer informatie over deze projecten kunt u straks terugvinden onder het kopje projecten.

 

Recente projecten

Alle projecten

Wij staan voor u klaar

Hidde van der Galiën
Directeur
Kevin Metze
Werkvoorbereider / VCA & CO2 Manager
Johannes Kooistra
Projectleider / Calculatie
Sape Bloemhof
Bedrijfsleider / Projectleider