TransFlow: Grondstoffen Registratiesysteem

2 mrt 2021

Sinds september 2020 maken wij gebruik van TransFlow. TransFlow is een grondstoffen registratie systeem. Bij vervoer, verwerking en opslag van grondstoffen is een betrouwbare en efficiënte registratie onmisbaar. Hierbij is het belangrijk dat alle betrokkenen in de logistieke keten eenduidig samen kunnen werken. Bij een complex transportsysteem is het goed bijhouden van al deze gegevens een ingewikkelde klus. TransFlow een grondstoffen registratie systeem voorziet hierin.

Hoe werkt Transflow?
Transflow stelt ons in staat om grondstoftransporten volledig digitaal te registreren en te verwerken. Dankzij de digitale begeleidingsbrief (EBA), een directe koppeling met (mobiele) weegbruggen en real-time statussen, zijn alle betrokken partijen volledig op de hoogte.
Daarbij is er een naadloze aansluiting tussen alle ketenpartners. Het systeem koppelt automatisch via een geautoriseerde portal de volgende gegevens terug:

  • Actieve en voltooide transporten per grondstroom en project
  • Transportgegevens
  • Gewicht en beladingsgraad (optioneel)
  • Transporthistorie
  • Digitale begeleidingsbrief
  • Rapporten

Hierdoor beschikken alle partijen direct over dezelfde gegevens waarmee wordt voldaan aan de digitale bewaarplicht, zonder dat er stapels papieren aan te pas komen.

 

Recente projecten

Alle projecten

Wij staan voor u klaar

Hidde van der Galiën
Directeur
Kevin Metze
Werkvoorbereider / VCA & CO2 Manager
Johannes Kooistra
Projectleider / Calculatie
Sape Bloemhof
Bedrijfsleider / Projectleider